shopping-bag Shopping Bag (0)
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Collectie

Nieuwe trends, nieuwe materialen, nieuwe designs. De GOUDspecialist in het centrum van Groningen
ondermeer de collecties: Zinzi-Gold, ZilGold, GreenGold, Diamonds, Keramiek, Titanium, Staal en Sterling Zilver 925. Wij volgen de nieuwste Italiaanse trends uit Milaan. Bij ons zie je Gouden en Zilveren sieraden desings van Nederlandse bodem, Zilver dat vervaardigd is met een extra rodiumlaag voor de witgouden gloed.
De GOUDspecialist verkoopt als enige Juwelier in Groningen Het Nederlandse sieraden merk ZINZI van MART VISSER ( Exclusief verkooppunt in Groningen van de zinzi-GOLD collectie, 14 karaats gouden zinzi sieraden)

Wij bieden jullie een bijzondere collectie trouwringen van zeer hoogwaardige kwaliteit in 14 Karaat GOUD 585. De Tweede Trouwring is Gratis! en 100% levenslange garantie. De collectie bestaat uit modern vormgegeven kwatiteits sieraden, voorzien van keurstempels (585) Uw waarborg.

G-Shock (Gravitymaster), Seiko, Seiko Astron, Pulsar, Breil, Lorus, Zinzi en Sheen zijn betrouwbare merken in onze collectie.

Het meest betrouwbare horloge merk Seiko heeft zich een geheel eigenplaats verworven bij De GOUDspecialist. Wij leveren al sinds 1973 in 5 continenten en sinds 2013 zijn wij het verkoop en service punt van de Seiko Astron GPS. Door het succes van ervaring, deskundigheid en service is De GOUDspecialist de Seiko Elite-Dealer van Noord-Nederland.
De GOUDspecialist is het beste service/reparatie service punt van het Noorden, voor vragen over reparatie of onderdelen kosten bent u bij ons op het beste adres.

Geniet van het laatste nieuws en de betaalbare Juweliers collectie.

Lid: Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche.