shopping-bag Shopping Bag (0)
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Seiko SKX007-J

De Seiko SKX007-J

De Seiko horloge SKX007-J is gemaakt in Japan. De Japanners zijn in staat om uitstekende producten te maken. Dat bewijzen ze dan ook met dit prachtige horloge. De Seiko duiker SKX007 en de SKX009 zijn de twee s’werelds bekendste Seiko horloges. 

Seiko heeft verschillende modellen geproduceerd. Eén met de letter ‘J’ wat aangeeft dat het horloge bedoeld is voor de Japanse markt en één met de letter ‘K’ welke bedoeld zijn voor de rest van de wereld. In Nederland zijn de Japanse modellen zeer moeilijk verkrijgbaar. Dat maakt het een exclusieve horloge.

De geschiedenis van de Seiko SKX007 liegt er niet om. Het geweldige horloge bestaat sinds 1965 maar nog wat jaren eerder werden zijn voorgangers gebruikt onder de zwaarste omstandigheden. Dit waren onder andere de calibers 6215, 6105, 6306(JDM), 6309 en de 7000 serie. Op de vintage markt zijn deze modellen dan ook zeer geliefd. Zo geliefd dat de prijzen met de dag verder stijgen. Alle modellen die hierboven genoemd zijn hebben een stale behuizing, zijn tot maar liefst 200 meter waterdicht en 100% shock-proof.

Het model waar we het nu over hebben, de Seiko duiker SKX007 heeft een betrouwbaar caliber 7S26, is een automaat, beschikt over een economisch ontwerp en is gemaakt voor de maximale prestaties. Het model is gecertificeerd en voldoet dus aan de strengste normen die door de ISO organisatie bepaald is.

Wij hebben in onze collectie zowel de juweliers modellen als de Japanse modellen. De GOUDspecialist is een gerenommeerde Authorized Elite-Dealer gevestigd in Groningen.